Examenul de disertație la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

      Comments Off on Examenul de disertație la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

Absolvenții programelor de studii teologice masterale din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” a Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad și-au susținut examenul de disertație, luni 13 iulie 2020.

După încheierea prezentării lucrărilor, candidații au depus jurământul în capela instituției. După citirea catalogului și a frumoaselor rezultate obținute Părintele decan, Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, i-a felicitat pe absolvenți arătând că: „această etapă înseamnă o încununare a studiilor masterale, precum și începutul unei etape noi în misiunea pastorală și apologetică a Bisericii. Examenul de astăzi s-a desfășurat în condiții speciale, potrivit reglementărilor în vigoare și reprezintă un semn al seriozității și al responsabilității fiecăruia dintre noi în formarea academică”.

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad pregătește pe viitori slujitori ai Bisericii și ai învățământului teologic prin programele de studii masterale: Pastorație și viață liturgică, respectiv Doctrină și cultură creștină, acestea fiind premise ale studiilor doctorale.

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu