Absolvirea unei noi promoții la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

      Comments Off on Absolvirea unei noi promoții la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

Cu emoțiile cuvenite unui astfel de moment, azi 10 iulie 2020, o nouă promoție de studenți a absolvit cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad. Cu acest prilej s-au organizat festivitățile devenite deja tradiționale în cadrul teologiei arădene.

În dimineața zilei a avut loc Sfânta Liturghie în paraclisul facultății, slujită de Protos. Lect. Univ. Dr. Nicolae Tang, împreună cu Arhid. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean. Răspunsurile au fost date de absolvenții acestui an.

În continuare, în curtea Facultății de Teologie, a avut loc Cursul festiv, la care a participat Înaltpreasfințitul Părinte Timotei – Arhiepiscopul Aradului, Prof. Univ. Dr. Ramona Lile, Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Părinții profesori ai facultății și părinții absolvenților. Cursul festiv a debutat prin cuvântul Părintelui decan Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, care a salutat prezența oaspeților și a adresat un cuvânt de felicitare și de responsabilizare absolvenților. A urmat susținerea ultimului curs de Protos. Lect. Univ. Dr. Nicolae Tang, decanul de an, apoi cuvântul rectorului, ceremonia de predare și primire a cheii, cu discursurile aferente din partea șefului de promoție, Cătălin-Iulian Drăgan și a reprezentatului anului III, Liviu Pasc.

Întreaga ceremonie s-a încheiat prin cuvântul de binecuvântare și felicitare adresat absolvenților de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Timotei.

Protos. Lect. Univ. Dr. Iustin Popovici