Misiunea Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad în parohia Aluniș

Un grup de studenți și masteranzi ai Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad, însoțiți de părintele conf. univ. dr. Lucian Farcașiu și de părintele lect. univ. dr. Ștefan Negreanu au participat duminică seara, 12 noiembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Ioan Gură de Aur la slujba Vecerniei cu Litie în parohia Aluniș, din Protopopiatul Arad, la invitația părintelui paroh Sorin Ioan Ilota, un fost student și masterand merituos al Facultății noastre de Teologie.

A fost săvârșită slujba Vecerniei cu Litie, răspunsurile la strană fiind date de grupul de studenți ai Facultății, aceștia bucurându-i pe credincioșii parohiei prin frumusețea cântărilor interpretate.

La sfârșitul slujbei, părintele paroh Sorin Ioan Ilota le-a mulțumit celor prezenți pentru participarea la slujba Vecerniei cu Litie, deopotrivă părinților profesori și studenților Facultății de Teologie din Arad, pentru frumusețea slujirii și a cântării.

Misiunea aceasta se înscrie în cadrul multiplelor misiuni pe care Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad le organizează în parohiile eparhiei arădene, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Dr. Timotei Seviciu.

Pr. conf. dr. Lucian Farcașiu