Corul Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a concertat la Pleșcuța, Protopopiatul Sebiș

      Comments Off on Corul Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a concertat la Pleșcuța, Protopopiatul Sebiș

La invitația Primăriei comunei Pleșcuța, în parteneriat cu Parohia Pleșcuța, corul bărbătesc „Atanasie Lipovan” al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad, dirijat de Pr. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean, a susținut un recital de colinde din repertoriul românesc, dar și internațional, la căminul cultural din comună.

Într-o sală a Căminului cultural arhiplină, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, corul a transmis prin armoniile create, mesajul colindului străbun, bucuria sărbătorilor și darurile duhovnicești și mântuitoare ale Nașterii Domnului.  

La finalul concertului, Părintele dirijor a transmis mesajul de mulțumire, dar și de felicitare al conducerii Facultății de Teologie, al Părintelui decan Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, asigurandu-i pe cei din public de o conlucrare rodnică și folositoare între Facultatea de Teologie Ortodoxă și parohiile și comunitățile din eparhia Aradului.

Pr. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean