Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad a fost prezentă la Ziua porților deschise la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

      Comments Off on Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad a fost prezentă la Ziua porților deschise la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

În ziua de 23 martie 2022, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a organizat tradiționalul eveniment: Ziua porților deschise, unul dedicat absolvenților de liceu din municipiu și județ, aceștia fiind invitați să viziteze complexul universitar din cartierul Micălaca și să intre în contact cu membrii comunității academice.

Ca parte a acestei instituții universitare, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” a fost reprezentată și ea în acest cadru, printr-un stand propriu. Aici, cei interesați au putut obține informații despre bogata ofertă educațională propusă, care cuprinde un parcurs academic complet: prin studii de licență, masterat și doctorat. La acestea se adaugă și un cadru complex de manifestare a cercetării științifice, în care sunt implicate cadrele didactice și studenții, având în vedere numeroasele conferințe și simpozioane naționale și internaționale ce s-au desfășurat aici. Mărturie stau numeroasele volume de studii, revistele proprii, cărțile de specialitate și albumele editate de Facultatea din Arad.

În plus, studenții pot participa la procesul de selecție Erasmus+, instituția arădeană având legături stabilite cu parteneri de prestigiu din Europa, oferindu-li-se oportunități de dezvoltare prin accesarea unor stagii de pregătire în străinătate.

Mai multe detalii se pot obține de pe site-ul propriu www.teologiearad.ro

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu