Corul mixt al Facultății de Teologie din Arad în misiune la Curtici

      Comments Off on Corul mixt al Facultății de Teologie din Arad în misiune la Curtici

În a doua Duminică a Postului Mare, corul mixt al Facultății de Teologie, care este și corul de tineret al Catedralei Vechi din Arad dirijat de domnul Bogdan Mureșan, a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie, la Parohia Ortodoxă Curtici.

La momentul pricesnei, s-a cântat Ușile pocăinței de pr. Ioan Șerb , La râul Vavilonului de pr. Ioan Brie, iar în timpul Împărtăşirii credincioşilor s-au cântat mai multe cântări specifice perioadei Postului Mare: Miluieşte-mă Dumnezeule, de Gheorghe Cucu, Cămara Ta, de Nicolae Lungu și Spre Tine Doamne de pr. Mircea Emandi.

La finalul slujbei, Părintele paroh Liviu Iștoc a mulţumit domnului dirijor şi tuturor coriştilor pentru împreuna slujire şi răspunsurile liturgice date în chip înălţător transmiţând sărbători cu bucurie şi lumină tuturor celor prezenţi la sfânta slujbă.

După Sfânta Liturghie, membrii corului mixt al Parohiei Ortodoxe din Curtici au oferit o agapă frățească, la care cele două coruri au cântat mai multe piese specifice perioadei în care ne aflăm.

Pr. Paroh Liviu Iștoc