Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad la Parada Absolvenților Universității ,,Aurel Vlaicu”

      Comments Off on Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad la Parada Absolvenților Universității ,,Aurel Vlaicu”

În după-amiaza zilei de 23 iunie 2022, Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad a organizat, în parcul ,,Mihai Eminescu” din municipiu, a treia paradă a absolvenților. Această manifestare a fost întreruptă, în ultimii doi ani, pe perioada pandemiei.

Reluarea evenimentului a adunat, în parcul „Mihai Eminescu” din jurul troiței martirilor, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, conducerea universității, cadre didactice, absolvenți, studenți și părinți.

Ca parte a acestei instituții academice, Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad a fost prezentă și ea prin Decanul acesteia, Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, însoțit fiind de Directorul de departament, Pr. Conf. Univ. Dr. Caius Cuțaru, de părinții profesori, absolvenți și studenți.

După intonarea imnului de stat, a rugăciunii ,,Tatăl nostru” și a imnului ,,Gaudeamus igitur”, oficialitățile invitate au adresat câteva alocuțiuni de felicitare.

Amintim faptul că această generație de absolvenți ai Facultății de Teologie încheie cursurile în acest an aniversar, dedicat Bicentenarului.

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu