Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu a participat la o seară duhovnicească în Parohia Drauț, Protopopiatul Ineu

      Comments Off on Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu a participat la o seară duhovnicească în Parohia Drauț, Protopopiatul Ineu

Miercuri, 17 aprilie 2019, Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a slujit Liturghia Darurilor Înaintesfințite în parohia Drauț, din cadrul Protopopiatului Ineu, la invitația Părintelui paroh Robert Tudor.

La sfârșitul slujbei, Părintele Lucian Farcașiu a susținut o scurtă meditație duhovnicească cu tema „Ce a făcut Hristos pentru noi și ce facem noi pentru Hristos?”

La vremea serii, Părintele Lucian Farcașiu, dimpreună cu Părintele paroh Robert Tudor au slujit Pavecernița Mare, slujbă la care au participat foarte mulți credincioși ai parohiei. La sfârșitul slujbei, Părintele Conf. Dr. Lucian Farcașiu a susținut o bogată meditație duhovnicească intitulată „Rolul Sfintelor Taine ale Spovedaniei și Împărtășaniei în viața duhovnicească a creștinului”.

La sfârșitul acestei seri duhovnicești, Părintele paroh i-a mulțumit Părintelui invitat pentru slujire și pentru bogata meditație duhovnicească, dăruindu-i din partea credincioșilor parohiei o frumoasă icoană a Maicii Domnului, rugându-l ca ori de câte timpul îi va permite să poposească în această parohie, în mijlocul credincioșilor.

Pr. Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu