Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu a susținut o conferință duhovnicească în parohia Aluniș, Protopopiatul Arad

      Comments Off on Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu a susținut o conferință duhovnicească în parohia Aluniș, Protopopiatul Arad

Duminică seara, 31 martie 2019, Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a slujit Vecernia și Pavecernița mică în parohia Aluniș, din cadrul Protopopiatului Arad, la invitația Părintelui paroh Sorin Ioan Ilota.

La sfârșitul slujbei, Părintele Lucian Farcașiu a susținut conferința duhovnicească cu tema Crucea lui Hristos și crucea vieții noastre.

Conferința duhovnicească a fost urmată de răspunsurile Părintelui Lucian Farcașiu la diferitele întrebări venite din partea credincioșilor prezenți în biserică, întrebări care au vizat fie tema tratată, fie diferite aspecte ale vieții și lucrării duhovnicești a creștinului.

La sfârșitul acestei seri duhovnicești, părintele paroh Sorin Ioan Ilota i-a mulțumit Părintelui Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu pentru slujire, pentru conferința duhovnicească și pentru răspunsurile la întrebările adresate.

Pr. Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu