Conferință duhovnicească în Parohia Chereluș, susținută de Părintele Lect. Univ. Dr. Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad

      Comments Off on Conferință duhovnicească în Parohia Chereluș, susținută de Părintele Lect. Univ. Dr. Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad

În Duminica a doua din Postul Mare, închinată Sf. Grigorie Palama, în Parohia Chereluș, Protopopiatul Ineu a fost organizată o seară duhovnicească, la care a fost invitat Părintele Lect. Univ. Dr. Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad.

Mai întâi a fost săvârșită slujba Paraclisului Maicii Domnului. La sfârșitul acestei slujbe, părintele paroh Radu-Petrică Belle l-a prezentat credincioșilor, prezenți într-un număr mare în biserica parohiei pe invitatul serii, rugându-l să rostească cuvântul de învățătură.

În această meditație duhovnicească, părintele Ștefan Negreanu s-a referit la necesitatea întăririi noastre în credință, nădejde și dragoste pentru a putea face față provocărilor vremii de acum.

La sfârșitul acestei conferințe duhovnicești, părintele Radu-Petrică Belle i-a mulțumit părintelui profesor Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad pentru osteneala depusă și pentru cuvântul ziditor așezat la inima credincioșilor, precum și celor prezenți în biserică pentru că au răspuns invitației și au venit într-un număr mare la această seară duhovnicească.

Nădăjduim că cele așezate la inima credincioșilor din Parohia Chereluș de către părintele Ștefan Negreanu vor da rod în viața lor și în trăirea lor spirituală.

Pr. Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu