Misiune a Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad în Parohia Drauț, Protopopiatul Ineu

      Comments Off on Misiune a Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad în Parohia Drauț, Protopopiatul Ineu

Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a participat duminică seara, 18 aprilie, în parohia Drauț, protopopiatul Ineu, la Taina Sfântului Maslu de obște, la invitația părintelui paroh Robert Emanuel Tudor, un fost student și masterand merituos al Facultății noastre de Teologie.

La sfârșitul Tainei Sfântului Maslu, slujită de un sobor de 4 preoți, Părintele Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu a rostit un bogat cuvânt de învățătură în care s-a referit la pocăință și semnificația duhovnicească a acesteia în viața creștinului, la modul în care putem fiecare dintre noi asuma lucrarea pocăinței la nivelul vieții noastre personale, nu numai în vremea Postului celui Mare, cunoscută ca o perioadă specială de pocăință, ci și în toată vremea vieții noastre, pentru a putea astfel, prin această lucrare să ne zidim duhovnicește pentru mântuirea sufletului nostru.

La sfârșitul acestei seri duhovnicești, părintele paroh Robert Emanuel Tudor le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru osteneala participării la slujbă, precum și invitaților pentru efortul pe care l-au făcut de a veni în parohia Drauț, deopotrivă Părintelui Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu, pentru bucuria slujirii, precum și pentru cuvântul de zidire duhovnicească rostit.

Pr. Conf. Univ. Dr. Lucian Farcașiu