Corul bărbătesc „Atanasie Lipovan” în concert la Chișineu-Criș

      Comments Off on Corul bărbătesc „Atanasie Lipovan” în concert la Chișineu-Criș

La invitația Parohiei Chișineu-Criș I, a preotului paroh Daniel-Mirel Dumitru, în seara zilei Sfântului Ierarh Nicolae, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, corul bărbătesc „Atanasie Lipovan” al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a susținut un concert de colinde la Salon Criș în localitatea Chișineu-Criș.

Sub bagheta Părintelui Arhid. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean, corul a interpretat un buchet de colinde tradiționale cu menirea de a fi zămislit în sufletul fiecărei persoane prezente la eveniment, un mic Betleem, loc al Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

La acest concert au participat și alte formații corale din oraș, dar și din localitățile limitrofe.

La final, dirijorul formației corale a transmis un cuvânt de felicitare pentru organizatorii „Regalului de colinde”, din partea conducerii Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, a doamnei rector Prof. Univ. Dr. Ramona Lile, dar și din partea Facultății de Teologie din Arad, a Părintelui decan Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, seara încheindu-se cu tradiționalul La mulți ani !

Arhid. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean