ÎPS Arhiepiscop Timotei prezent la ședința Consiliului Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad

      Comments Off on ÎPS Arhiepiscop Timotei prezent la ședința Consiliului Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad

În data de 11 iulie 2017 s-a desfășurat ultima ședință a Consiliului Profesoral al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. În mijlocul membrilor corpului profesoral s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, însoțit de părintele consilier economic Mihai Octavian Blaj.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe subiecte care privesc evaluarea activității didactice și de cercetare, precum și perspectivele legate de activitățile viitoare, care se referă la sesiunea de admitere pentru anul universitar 2017-2018, la toate cele trei programe: licență, masterat și doctorat.

ÎPS Arhiepiscop Timotei a subliniat legătura dintre Centrul Eparhial și Facultatea de Teologie, în plan academic, bisericesc și de înnoire permanentă a spațiilor de învățământ.

Părintele decan, Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru sprijinul și dragostea părintească acordate profesorilor Facultății, asigurându-l buna conlucrare și ascultare fiască, precum și de implicarea cadrelor didactice la ridicarea nivelului științific și educațional-formativ din Facultatea de Teologie.

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu